Főételek
1. |
Grillezett jércemell érmék tócsnival, friss salátávalés fokhagymás-tejfölös öntettel |
1890 Ft |
Allergén: 1,3,7 |
2. |
Jércemell steak rizibizivel és zöldborsó velute-val |
2590 Ft |
Allergén: 1 (igény esetén elhagyható) |
3. |
Kakukkfüves kacsamell erdei gombával és kölessel töltött lilakáposztával, salottalekvárral |
3990 Ft |
Allergén: 3,9 |
4. |
Nyúlgerinc vadas mártással, zsemlegombóccal és tejfölhabbal |
3150 Ft |
Allergén: 1,3,7,9 |
5. |
Marhapörkölt, házi vajas galuskával és almapaprikával |
2190 Ft |
Allergén: 1,3 |
6. |
XL rántott szűzpecsenye hagymás burgonyasalátával |
2590 Ft |
Allergén: 1,3 |
7. |
Sertésszűzérmék burgonyás palacsintatésztában sütve, gombaragu, savanyított hagyma, grillezett paradicsom |
2850 Ft |
Allergén: 1,3,9 |
8. |
Ropogós malaccsülök, gánicával és baconos savanyú káposztával |
3300 Ft |
Allergén: 1,3 |
9. |
Mangalicatarja, lecsós nudli, szalonnapörc, posírozott tojás, sült paprika, tejfölhab, ropogós hagymakarikák |
1990 Ft |
Allergén: 1,3,7,9 |
10. |
Szürkeharcsa filé roppanós morzsakoronával, túrós csusza, sült paprikakrém, kaviár |
3450 Ft |
Allergén: 1,3,4,7 |
11. |
Füstölt makréla sült mentás zöldségekkel és újhagymával szórva, pirított kukoricalepénykékkel |
3250 Ft |
Allergén: 1,3,4,7 |
12. |
Grillezett kecskesajt almás, céklás, diós salátával |
1990 Ft |
Allergén: 7,8 |
|
Allergiát vagy intoleranciát okozó alapanyagok listája
- Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek.
- Rákfélék és a belőlük készült termékek.
- Tojás és a belőle készült termékek.
- Hal és a belőle készült termékek
- Földimogyoró és a belőle készült termékek.
- Szójabab és a belőle készült termékek,
- Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
- Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
- Zeller és a belőle készült termékek.
- Mustár és a belőle készült termékek.
- Szezámmag és a belőle készült termékek.
- Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
- Csillagfürt és a belőle készült termékek.
- Puhatestűek és a belőlük készült termékek.
|