Völgyikút Ház :: Étterem :: Étlap

Főételek

1. Aszalt szilvával töltött jércemell 1650 Ft
Allergén: 1,3,7
2. Roston csirkemell érmék tócsival és friss salátával, tejfölös öntettel 1850 Ft
Allergén: 1,3,7
3. Roséra sütött rozmaringos kacsamell, lilahagyma lekvárral 3450 Ft
Allergén: -
4. Grillezett csirkemell 1150 Ft
Allergén: -
5. Bécsi szelet sertéshúsból vagy csirkemellből 1290 Ft
Allergén: 1,3,7
6. Kemencében sült csülök 3300 Ft
Allergén: 1,7
7. Cordon Bleu 1690 Ft
Allergén: 1,3,7
8. Rántott trappista sajt, hasábburgonyával és tartármártással 1590 Ft
Allergén: 1,3
9. Marhapörkölt galuskával 1990 Ft
Allergén: 1,3,7
10. Fish & chips 1990 Ft
Allergén: 1,2,3,4,7,10
11. Fűszervajas fogas filé kapros túrós dödöllével 3190 Ft
Allergén: 4,7
12. Gyros tál 1790 Ft
Allergén: 1,7


Allergiát vagy intoleranciát okozó alapanyagok listája

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek.
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
  3. Tojás és a belőle készült termékek.
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
  6. Szójabab és a belőle készült termékek,
  7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
  8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
  9. Zeller és a belőle készült termékek.
  10. Mustár és a belőle készült termékek.
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
  12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek.