Völgyikút Ház :: Étterem :: Étlap

Főételek

1. Grillezett jércemell érmék tócsnival, friss salátávalés fokhagymás-tejfölös öntettel 1890 Ft
Allergén: 1,3,7
2. Jércemell steak rizibizivel és zöldborsó velute-val 2590 Ft
Allergén: 1 (igény esetén elhagyható)
3. Kakukkfüves kacsamell erdei gombával és kölessel töltött lilakáposztával, salottalekvárral 3990 Ft
Allergén: 3,9
4. Nyúlgerinc vadas mártással, zsemlegombóccal és tejfölhabbal 3150 Ft
Allergén: 1,3,7,9
5. Marhapörkölt, házi vajas galuskával és almapaprikával 2190 Ft
Allergén: 1,3
6. XL rántott szűzpecsenye hagymás burgonyasalátával 2590 Ft
Allergén: 1,3
7. Sertésszűzérmék burgonyás palacsintatésztában sütve, gombaragu, savanyított hagyma, grillezett paradicsom 2850 Ft
Allergén: 1,3,9
8. Ropogós malaccsülök, gánicával és baconos savanyú káposztával 3300 Ft
Allergén: 1,3
9. Mangalicatarja, lecsós nudli, szalonnapörc, posírozott tojás, sült paprika, tejfölhab, ropogós hagymakarikák 1990 Ft
Allergén: 1,3,7,9
10. Szürkeharcsa filé roppanós morzsakoronával, túrós csusza, sült paprikakrém, kaviár 3450 Ft
Allergén: 1,3,4,7
11. Füstölt makréla sült mentás zöldségekkel és újhagymával szórva, pirított kukoricalepénykékkel 3250 Ft
Allergén: 1,3,4,7
12. Grillezett kecskesajt almás, céklás, diós salátával 1990 Ft
Allergén: 7,8


Allergiát vagy intoleranciát okozó alapanyagok listája

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek.
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
  3. Tojás és a belőle készült termékek.
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
  6. Szójabab és a belőle készült termékek,
  7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
  8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
  9. Zeller és a belőle készült termékek.
  10. Mustár és a belőle készült termékek.
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
  12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek.